Salarisadministratie

Jouw medewerkers zijn de drijvende kracht achter jouw organisatie. Daarom is het uitbesteden van de salarisadministratie aan AAKV (Accountants- en Advieskantoor Voogd) een garantie op een correcte verwerking van de salarissen van jouw medewerkers.

Je levert de mutaties aan op de manier die het beste bij jou past en ontvangt van ons de volledig verwerkte salarisadministratie retour. Via onze website kan je inloggen in de salarisadministratie en kan je als werkgever alle benodigde documenten, zoals salarisstroken, betaalbestanden, journaalposten etc 24 uur per dag, 7 dagen in de week raadplegen, downloaden en printen.

Wij kunnen ook jouw werknemers toegang geven tot hun eigen digitale dossier zodat zij zelf hun salarisstroken en jaaropgaven online kunnen raadplegen, downloaden en printen. Via de handige ‘werknemers app” zijn deze ook op een mobiele telefoon of tablet te benaderen. Je hoeft dus geen salarisstroken meer per email of post te verzenden. 100% AVG proof!

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan AAKV (Accountants- en Advieskantoor Voogd) is overzichtelijk, 100% veilig en altijd volgens de laatste ontwikkelingen!