Over ons

AAKV (Accountants- en Advieskantoor Voogd) is een landelijk opererend full service accountantskantoor voor het MKB, zzp-ers en vrije beroepen. Gestart in 2002 en gevestigd in de Green Capitol Towers aan de Transistorstaat 7 in Almere, direct langs de A6. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Centraal in Nederland, met slechts 24 minuten rijden naar Schiphol, 33 minuten naar Utrecht Centraal en 52 minuten naar Zwolle.

Met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers ontzorgen wij al ruim 20 jaar onze klanten op het gebied van boekhouding, loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangelegenheden, waarbij wij telkens net dat ene stapje extra zetten!

MISSIE
Onze missie is het met moderne systemen en met passie ontzorgen van onze klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, waarbij toegevoegde waarde en financieel inzicht voor de klant én plezier in het werk voor onze medewerkers voorop staan.

VISIE
Wij zijn een full service organisatie op het gebied van accountancy, boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen, fiscaliteit en aanverwante onderwerpen. Wij richten ons met name op het MKB, ZZP-ers en vrije beroepen. Daarnaast verzorgen wij voor circa 25 professionele bewindvoerders de jaarlijkse kwaliteitscontrole.

Wij passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant, waarbij wij, rekening houdend met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, een praktische benadering toepassen.

Veranderingen volgen elkaar snel op en wij zien de behoefte aan tijdige informatie over de gang van zaken binnen een onderneming groeien. Wij zijn een klein en flexibel kantoor met korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen en snel kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kijken, samen met de klant, vooruit, waarbij wij de taal van de ondernemer spreken. 

Ingeschreven in het accountantsregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en in het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast aangesloten bij Auxilium Adviesgroep, dé serviceorganisatie voor de accountancybranche en daarmee ook onze collega's op afstand en Fiscount, een samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants.

Onze medewerkers worden continu bijgeschoold en blijven op deze wijze op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zo bieden wij als team onze meerwaarde.

Toegankelijk, praktisch en met de blik vooruit.