Over ons

Accountants- en Advieskantoor Voogd is sinds de start in 2002 gevestigd in Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, vlak langs de Hoge Ring. Goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

Missie
Onze missie is het met moderne systemen en met passie ontzorgen van onze klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, waarbij toegevoegde waarde en financieel inzicht voor de klant en plezier in het werk voor onze medewerkers voorop staan.

Visie
Wij zijn een full service organisatie op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen, fiscaliteit en aanverwante onderwerpen. Wij richten ons met name op het MKB, ZZP-ers en vrije beroepen. 

Wij passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant, waarbij wij een praktische benadering toepassen.

Veranderingen volgen elkaar snel op en wij zien de behoefte aan tijdige informatie over de gang van zaken binnen een onderneming groeien. Door het inzetten van slimme oplossingen, zoals analyse-, tussentijdse rapportage- en prognose software kunnen wij voldoen aan de wensen van onze klanten.
Onze mensen kijken, samen met u, vooruit, waarbij zij de taal van de ondernemer spreken. Onze mensen worden continu bijgeschoold en blijven op deze wijze op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zo bieden wij als team onze meerwaarde.

Onze collega's

Bas Voogd AA RB

Bas Voogd AA RB

Accountant en belastingadviseur

Wouter Dassen AA

Wouter Dassen AA

Relatiebeheerder en accountant

Bea Hubers

Bea Hubers

Salarisadministrateur

Sacha Voogd

Sacha Voogd

ZZP Administrateur

Corina Evers

Corina Evers

Virtual assistant bij Virtual Focus

Vacature assistent accountant

Vacature assistent accountant

Vacature relatiebeheerder

Vacature relatiebeheerder