Over ons

Accountants- en Advieskantoor Voogd (AAKV) bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, vlak langs de Hoge Ring. Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers ontzorgen wij onze klanten op het gebied van boekhouding, loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangelegenheden, waarbij wij telkens net dat ene stapje extra zetten!

MISSIE
Onze missie is het met moderne systemen en met passie ontzorgen van onze klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, waarbij toegevoegde waarde en financieel inzicht voor de klant en plezier in het werk voor onze medewerkers voorop staan.

VISIE
Wij zijn een full service organisatie op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen, fiscaliteit en aanverwante onderwerpen. Wij richten ons met name op het MKB, ZZP-ers en vrije beroepen. 

Wij passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant, waarbij wij een praktische benadering toepassen.

Veranderingen volgen elkaar snel op en wij zien de behoefte aan tijdige informatie over de gang van zaken binnen een onderneming groeien. Wij zijn een klein en flexibel kantoor met korte lijnen waardoor wij snel kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring en kijken, samen met de klant, vooruit, waarbij wij de taal van de ondernemer spreken. 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en Fiscount, hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland. Onze mensen worden continu bijgeschoold en blijven op deze wijze op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zo bieden wij als team onze meerwaarde.

Toegankelijk, praktisch en met de blik vooruit.