Accountancy

Vooral met een kleiner of middelgroot bedrijf sta je er als ondernemer vaak alleen voor als het gaat om bedrijfsvoering en financiële zaken. Daarom zijn wij jouw accountant, sparringpartner en adviseur.

Je kan niet altijd terugvallen op medewerkers, omdat je geen medewerkers in dienst hebt, of omdat jouw medewerkers niet beschikken over kennis en ervaring op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfseconomie. Zelf doen is dan een optie, maar dat kost  (vrije) tijd. Daarom staan wij voor je klaar als jouw financiële rechterhand.

Je kan van ons goede en snelle service verwachten, maar ook betrokkenheid en advies, gevraagd of ongevraagd. Dat doen we uiteraard in de eerste plaats vanuit onze vakgebieden: accountancy en belastingzaken. Ook de daarmee verweven juridische aspecten verliezen we niet uit het oog. Graag denken we met je mee bij het voorbereiden van jouw keuzes. Ook over onderwerpen waar je zelf niet direct meerwaarde vanuit een fiscale of cijfermatige invalshoek zou verwachten. En als we de benodigde expertise niet in huis hebben, dan kunnen we je doorverwijzen naar een van de vele specialisten in ons netwerk.  

Bas Voogd AA RB is sinds november 1996 als accountant met volledige certificeringsbevoegdheid ingeschreven in het accountantsregister van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).