Accountancy

Vooral met een kleiner of middelgroot bedrijf staat u er als ondernemer vaak alleen voor als het gaat om bedrijfsvoering en financiële zaken. Daarom zijn wij uw sparringpartner en adviseur.

U kunt niet altijd terugvallen op medewerkers, omdat u geen medewerkers in dienst hebt, of omdat uw medewerkers niet beschikken over kennis en ervaring op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfseconomie. Zelf doen is dan een optie, maar dat kost u (vrije) tijd. Daarom staan wij voor u klaar als uw financiële rechterhand.

U kunt van ons goede en snelle service verwachten, maar ook betrokkenheid en advies, gevraagd of ongevraagd. dat doen we uiteraard in de eerste plaats vanuit onze vakgebieden: accountancy en belastingzaken. Ook de daarmee verweven juridische aspecten verliezen we niet uit het oog. Graag denken we met u mee bij het voorbereiden van uw keuzes. Ook over onderwerpen waar u zelf niet direct meerwaarde vanuit een fiscale of  cijfermatige invalshoek zou verwachten. En als we de benodigde expertise niet in huis hebben, dan kunnen we u doorverwijzen naar een van de vele specialisten in ons netwerk.