vr 13 september 2019

7 jaar aangesloten bij Fiscount!

Ons kantoor is al sinds 1 september 2012 aangesloten bij Fiscount.

Fiscount is een samenwerkingsverband met accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante zakelijke dienstverleners waaronder: executeurs, financieel planners, mediators, coaches, valuators, subsidieadviseurs etc.

 

Er zijn ruim 700 administratie- en accountantskantoren in Nederland aangesloten bij Fiscount.

Sinds 1989 is Fiscount het gespecialiseerde kennis- en adviescentrum dat complexe juridische, fiscale en accountancytechnische regelgeving, inclusief bijbehorend gereedschap en benodigde vaardigheden, op zoveel mogelijk verschillende manieren voor de aangesloten kantoren ontsluit en toegankelijk maakt.

De ambitie van Fiscount is om haar dienstverlening te ontsluiten op basis van een one-stop-shop-concept dat uniek is in onze branche. Fiscount heeft een brede ‘matrix’ gevuld met allerlei specialismen en vaardigheden, per vakgebied, waardoor wij vooral bezig kunnen zijn met onze kernactiviteiten en hebben wij tegelijkertijd altijd een sparringpartner of gereedschap binnen handbereik.

Door onze aansluiting bij Fiscount combineren wij de flexibiliteit en korte lijnen van een klein kantoor, met de specialistische kennis van de grote kantoren. Met Fiscount heeft ons kantoor meer achter de hand.